December 24, 2011

Advent Calendar of Non-Overplayed Christmas Songs: XXII thru XXIV.

I didn't quite get caught up for the last couple chocolates of our Advent Calendar of Non-Overplayed Christmas Songs. See you next year! It's time to put away the Christmas songs until they start playing far too early in the calendar next year.
Here's three last good songs to fill in the gaps:
That's from Duke Ellington's very cool versions of tunes from the Nutcracker Suite, his Toot Toot Tootie Toot (Dance of the Reed Pipes.) (The links are to Spotify.)
This guy Dan Hicks seems to have released dozens of Christmas jug band songs, & his voice is very comforting.  Here's his "Somebody Stole My Santa Claus Suit." (The version on Spotify from Hicks' album Crazy for Christmas is more mellow.)

And we'll finish this late advent calendar with the American folk song "Christmas Time Will Soon Be Over," sung here on the soundtrack to Cold Mountain by Jack White of the White Stripes. (Great album, by the way!) Till next year...

More spotify playlists & mixtapes to come! One last time, here's the link to our Infinite Playlist of Non-Overplayed Christmas Songs (listen on random!)
And these days, we blog more at the simpler Manna Tease tumblr blog, where I've also been posted mixtapes & Manna Tease videos.

1 comment:

An Binh said...

Hiện tại trong các văn phòng làm việc của các công ty văn phòng doanh nghiệp luôn sử dụng cách thiết kế văn phòng theo xu hướng không gian hài hòa giữa thiên nhiên cho nên việc lựa chọn những mẫu bàn làm việc văn phòng sao cho phù hợp với không gian văn phòng làm việc của văn phòng. Cùng chúng tôi điểm qua những xu hướng thiết kế văn phòng theo tiêu chuẩn phong thủy:
1.Không gian mở và mang tính tương tác Những không gian được thiết kế cho cá nhân đã được thay bằng những không gian mở thông thoáng. Các khu vực có thiết kế mở sẽ được bố trí với không gian rộng hơn trong khi đó những không gian nhỏ hẹp sẽ dành cho những công năng phòng cần cho sự bảo mật như phòng họp, phòng lưu trữ dữ liệu,… nên các loại ban van phong hoa phat nên được thiết kế và bài trí sao cho hợp lí không chiếm quá nhiều diện tích của văn phòng làm việc.
2. Nhờ vào sự phát triển của công nghệ các thiết bị thông minh như điện thoại cảm ứng, máy tính bảng, notebook,… giúp cho công việc của nhân viên không còn bị cố định vào một vị trí. Một thiết kế văn phòng linh động sẽ có những cách bài trí bàn ghế phù hợp để nhân viên có thể làm việc ở bất kì vị trí nào mà họ cảm thấy thuận tiện.
Trên đây là 2 xu hướng chủ yếu của việc thiết kế văn phòng làm việc cho nên khi lựa chọn nhũng sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, tủ ghế văn phòng giá rẻ cần cân nhắc chọn đúng mẫu sản phẩm đúng mục đích nhu cầu sử dụng.